GODE SITATER
En klem er ikke bare deilig ,det er livsnødvendig.En klem kan lindre smerte og dålig humør.Gjør den lykkelige lykkeligere og den mest trygge trygg.En klem føles godt,overvinner frykt,løsner spenninger og gir mosjon:vi skal strekke oss om vi er små og bøye oss om vi er høye.En klem skader ikke miljøet det sparer energi og krever ikke utstyr.En klem gjør en glad dag gladere og en umulig dag mulig.
En tanke og et smil kan flytt mange mil,men en klem og søte ord kan gjøre mere enn man tror,man glemmer ofte å si "Det er viktig for meg å fortelle det til deg"
Gode tanker ,gode ord sprer lykke på vår jord.
De beste medisin i livet er en trofast venn.
Det fine med livet kommer ikke an på hvor du er.. men hvor glade andre blir pga. av deg.
Livet er fullt av fantastiske ting: solnedganger,vakre regnbuer,skjønne blomster,latter og gleder,stille øyeblikk,og flotte mennesker som deg
Jag bludade och såg dig och du såg mig.Jag gick ett steg nærmare dig och du sprang emot nig. Du kysste mig over hela ansiktet, jag njøt.Jag oppnade øgonen och fremfør mig stod min hund med tungan utenfør.

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 19:58

Hei Skal ikke ha valper før til sommer/høsten og da blir det dvergvalper

28.12 | 16:07

Hei. Vi ønsker oss en hund til. Vi har ei malteser tispe og ønsker oss ei toy/dverg puddel tispe. Venter dere valper?

19.08 | 19:18

Hei🙂

Vi er en familie på fem, tre sønner på 20, 18 & 14.
Vi har lenge sett etter en dvergpuddel, jeg hadde det i oppveksten, en herlig rase! Vi bor landlig til i Askim, i indre Østfold..stor boltreplass, 1,5 mål tomt.
Vi er kjærlige mennesker, jeg jobbe

18.08 | 16:57

Hei Har ikke planer på kull før neste år og da på 2 dvergpuddel Har sluttet med avel på mellom. Mvh. Solfrid